Welcome to Convert

Optional Subtitle

Σενάριο Εφαρνογής

Ας δούμε τώρα ένα σενάριο του τρόπο λειτουργίας

Το κουμπί είναι τοποθετημένο στο τραπέζι (ομπρέλα κτλ.)
Ο πελάτης έρχεται στο εστιατόριο, ο υπάλληλος τον καλωσορίζει, του βρίσκει τραπέζι (π.χ. το 19) και του δίνει το menu.
Έρχεται λοιπόν η ώρα που είναι έτοιμος να παραγγείλει, λόγο της ύπαρξης του συστήματος ο πελάτης δεν θα χρειαστεί να βρεθεί στην αμήχανη και άβολη θέση του να κοιτάει επίμονα τον σερβιτόρο προκειμένου τον φωνάξει στο τραπέζι, αλλά θα τον ειδοποιήσει εύκολα πατώντας το call.
Ο σερβιτόρος ο οποίος μετά την υποδοχή και τοποθέτηση του πελάτη συνέχισε τις εργασίες του και την εξυπηρέτηση των υπόλοιπων τραπεζιών χωρίς το φόβο ότι μπορεί να τον ζητήσει και να μην τον δει, ειδοποιήθηκε κατευθείαν στο ρολόι του ότι το 19 θέλει να παραγγείλει.
Έχοντας πλέον απολαύσει το φαγητό, την ατμόσφαιρα και την εξυπηρέτηση ήρθε η ώρα ο πελάτης να ζητήσει το λογαριασμό. Θα το κάνει με τον ίδιο εύκολο τρόπο πατώντας απλά το bill, ενημερώνοντας έτσι τον σερβιτόρο να πάει στο τραπέζι του με τον λογαριασμό αποφεύγοντας τις περιττές διαδρομές.
Στο τέλος της ημέρας λοιπόν το εστιατόριο εξυπηρέτησε εύκολα και γρήγορα περισσότερους πελάτες αφήνοντας τους ευχαριστημένους, αναδεικνύοντας την ποιότητα της εξυπηρέτησης που παρέχει και αυξάνοντας τα κέρδη του. Διότι όταν ένα τραπέζι εξυπηρετείτε πιο γρήγορα, θα αδειάσει και πιο γρήγορα προκειμένου να καθίσουν οι καινούργιοι πελάτες.

*Σε περίπτωση που ο επιχειρηματίας το επιθυμεί, διατίθεται οθόνη εμφάνισης κλήσεων ή λογισμικό το οποίο καταγράφει και εμφανίζει στον υπολογιστεί του υπευθύνου όλες τι κλήσεις που γίνονται από τους πελάτες (call, bill, cancel) με πραγματικό χρόνο αναμονής σε ακρίβεια δευτερολέπτου και την δυνατότητα αποθήκευσης τους σε excel ή βάση δεδομένων. Προκειμένου ο υπεύθυνος να έχει τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησης

 Ολόκληρο το σύστημα επικοινωνεί μεταξύ του αυτόνομα με ραδιοσυχνότητες,                           χωρίς να χρειάζεται ίντερνετ, ρεύμα κτλ.
 
Κάθε εστιατόριο , beach bar, ξενοδοχείο και café μπορεί να επωφεληθεί από τα παρακάτω οφέλη που προσφέρει το σύστημα
  • Μείωση χρόνου αναμονής των πελατών.
  • Αυξημένη αποτελεσματικότητα και άμεση ανταπόκριση των σερβιτόρων.
  • Αύξηση των κερδών – Γρηγορότερη εναλλαγή τραπεζιών
  • Μείωση κόστους ημερομισθίων.
  • Προβολή της ποιότητας του service που παρέχει η επιχείρηση.
  • Χαλαρή και ελκυστική ατμόσφαιρα
  • Φαγητά και ποτά σερβίρονται στις κατάλληλες θερμοκρασίες.
  • Αυξημένη επαφή και επικοινωνία του σερβιτόρου με τους πελάτες, περισσότερος χρόνος για να βρίσκεται στη διάθεση τους.
  • Απόλυτη γνώση των σερβιτόρων για το ποιοι τους χρειάζονται (τραπέζι – ομπρέλα), τι χρειάζονται και το που πρέπει να πάνε (κουζίνα – μπαρ).
  • Σε ώρες μη αιχμής ο σερβιτόρος έχει την δυνατότητα να κάνει περισσότερες εργασίες.
  • Απόλυτος έλεγχος της λειτουργίας της επιχείρησης.
  • Διακριτική & Άμεση επικοινωνία.